FINAALIPÄIVÄN OHJELMA
Burger Battle 2021-finaali kisataan suorana lähetyksenä ensimmäistä kertaa.
Finaalipäivän aikana kuullaan niin finalistien kuin tuomareiden haastatteluja, paneudutaan ammattilaisten työskentelyyn, nähdään suuria tunteita sekä kuullaan mielenkiintoisia, jopa yllättäviä esityksiä ja puheenvuoroja niin läheltä kuin kaukaa.
Tervetuloa seuraamaan finaalia ja kannustamaan kilpailijoita. Finaalin aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.
Finaalin suoraan lähetykseen pääset tästä, linkki avautuu 14.10.
(Ei vaadi rekisteröitymistä).
Saman päivän aikana on myös Pizzamestari 2021-finaali, jota voit seurata saman linkin kautta suorana lähetyksenä.
Finaalin juontajina Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki
Burger battle 2021 finaali
9.20 Lähetyslinkki avautuu
9.30 Tervetuloa seuraamaan finaaleita
Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki
9.32 Kooste Burger Battle 2021- semifinaalista
9.36 Suomen Street Food-trendit / Finaalitehtävän julkistus
Burger Battle 2021 päätuomari Mika Tuomonen, Social Burgerjoint
9.40 Kilpailu alkaa, kilpailijat aloittavat 10min välein, kilpailuaika 45min
9.40 Finalisti 1, Steve Whittaker, Burgers & Wine
9.50 Finalisti 2, Oskari Lilja, Lapland Hotel Tampere/ Dabbal
10.00 Finalisti 3, Tony Brander, Deluxe Burger & Pizza
10.10 Finalisti 4, Tuomo Koskinen, Street Food Factory Oy/The Van Kotka
10.13 Puheenvuoro
Taste of America – post-pandemic future, from Fast Food to Fast Casual
Maeve Webster, President of Menu Matters, USA
10.25 Kilpailuannokset valmistuvat
10.25 Finalisti 1, Steve Whittakerin annokset valmiit
10.35 Finalisti 2, Oskari Liljan annokset valmiit
10.45 Finalisti 3, Tony Branderin annokset valmiit
10.55 Finalisti 4, Tuomo Koskisen annokset valmiit
11.30 Burger Battle 2021 voittajan julkistus ja palkintojen jako
Pizzamestari 2021-finaali
12.45 Tervetuloa seuraamaan Pizzamestari 2021-finaalia
Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki
12.46 Kooste Pizzamestari 2021- semifinaalista
12.52 Finaalitehtävän julkistus
Andy Bacon, Head of Pizzamestari 2021 jury, Snr. Global Culinary Lead, UK
12.55 Kilpailu alkaa, kilpailijat aloittavat 10min välein, kilpailuaika 45min
12.55 Finalisti 1
12.05 Finalisti 2
12.15 Finalisti 3
12.25 Finalisti 4
12.28 What’s cooking in London? Post-Covid / the new normal, Food trends
Andy Bacon, Snr. Global Culinary Lead, and is this year’s Head of Pizzamestari 2021 jury, UK
13.19 Bocuse d’Or 2021 -finaalitehtävän take away-annoksen synty
Mikko Kaukonen, keittiöpäällikkö ja osakas, Food Camp Finland
13.40 Kilpailuannokset valmistuvat
13.40 Finalisti 1, annokset valmiit
13.50 Finalisti 2, annokset valmiit
14.00 Finalisti 3, annokset valmiit
14.10 Finalisti 4, annokset valmiit
14.45 Pizzamestari 2021 voittajan julkistus ja palkintojen jako
Oikeudet muutoksiin pidätetään
PUHUJAT
Maeve Webster
President of Menu Matters, USA
Maeve Webster, President of Menu Matters, is a leading consultant and thought leader for the food industry. Over the past 20 years, she has spearheaded hundreds of major industry studies and today runs a private consultancy focused on working with food professionals to analyze, understand, and leverage trends in food and consumer behavior. Maeve’s expertise is in the areas of trend analysis, market assessment, consumer and operator behavior, product testing, menu effectiveness and brand optimization. What Maeve excels at is helping her clients find the critical relevant meaning within data and insights, and to use those findings both tactically and strategically.
Andy Bacon
Snr. Global Culinary Lead, UK
Head of Pizzamestari 2021 jury
Andy Bacon, Snr. Global Culinary Lead, has worked in the foodservice and hospitality industry all of his life in many roles, channels and categories, to include chef roles, product development, innovation and insights and now is instrumental in leading the culinary agenda as well as the Global Chef Community at Arla Pro.
Mika Tuomonen
Burger Battle 2021 päätuomari
Mika Pikkis Tuomonen, ravintoloitsija, Social Burgerjoint, jätti taakseen IT-alan ja siirtyi keittiöön päätoimisesti voitettuaan MasterChef-kisan vuonna 2012.
”Pikkis” Tuomonen on toiminut katuruoan parissa sen kuumasta vuodesta 2013 aina tähän päivään asti.
Vuonna 2017 tammikuussa avattiin ensimmäinen Social Burgerjoint Helsingissä Sörnäisten kurvissa. Tällä hetkellä Burgerjointteja on jo kymmenen ympäri Suomea.
Mikko Kaukonen
Keittiöpäällikkö & osakas Food Camp Finland
Mikko Kaukonen, keittiöpäällikkö ja yksi Food Campin perustajista toimi Suomen Bocuse d’Or -edustajana kilpailukaudella 2020-2021. Mikko on myös Vuoden Kokki 2019.